Samen werken?
Ons verhaal
H&H Arancello is ontstaan uit een passie voor gastronomie en horeca.
Twee jaar geleden zijn we begonnen met het maken van Arancello, in eerste instantie voor vrienden en familie. Op veler verzoek is het idee gekomen om dit uit te rollen richting de horeca. Omdat we beide al jaren in de horeca werken, hebben we een goede kijk op de vraag en aanbod.
Met de Arancello willen we een beleving aanbieden. Een multi inzetbaar drankje, in de vorm van een cocktail, mixdrank of gewoon puur in de vorm van een borrel. Samen met ons botanicals concept, waarvoor we ook de garnering en de presentatie leveren, biedt dit een complete beleving voor de gast!
Hoe maken wij onze Arancello?
H&H Arancello wordt gemaakt op basis van onbespoten biologische sinaasappels uit het zonnige Spanje. Deze sinaasappels worden per stuk met de hand gewassen en met de hand geschild.
De sinaasppelschillen worden nauwkeurig afgewogen en toegevoegd aan pure alcohol. Om een fles Arancello puur van smaak aan te kunnen bieden, voegen wij geen synthetische stoffen toe aan dit recept.
Dit proces maakt deel uit van het geheime recept waar de Arancello van gemaakt wordt. De Arancello wordt vervolgens gebotteld en gelabeld.
Daarna verpakken we de flessen zorgvuldig om ervoor te zorgen dat jouw flessen Arancello goed bij je aankomen.
Het resultaat? Een kwalitatief goede fles likeur, heerlijk zacht van smaak, met zorg en duurzaam geproduceerd.
No waste
De hele sinaasappel wordt gebruikt!
Bij H&H Arancello zijn wij van mening dat wie goed doet, goed ontmoet.
We hanteren een productie proces met oog op zo min mogelijk verspilling.
Dit betekent dat we de geschilde sinaasappels vervolgens verwerken als garnering voor onze botanicals. Op deze manier wordt er niks verspild.
Exclusiviteit
Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom wordt Arancello exclusief aangeboden bij restaurants, bars en groothandels.
Ben jij horecaondernemer en focus jij op kwaliteit, duurzaamheid en wil jij een beleving aan je gasten bieden? Dan is deze Arancello een perfecte toevoeging aan jouw assortiment! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
We kijken er naar uit om je te spreken!
Team Arancello
Een passie voor horeca, ambacht en duurzaamheid. Wij zijn Glenn van den Hurk en Aaron van Hintum.
Beide werkzaam in de horeca, waar we helemaal in ons element zijn.
Samen hebben wij H&H Arancello opgericht. Een unieke, handgemaakte sinaasappel likeur.
Van A tot Z zijn wij betrokken bij het proces van de Arancello om zo de kwaliteit te waarborgen.
Benieuwd naar meer over ons? Volg ons ook op Instagram of neem contact met ons op!
Arancello een keer proeven?
Onze Arancello een keer proeven? Bezoek één van onze serve locaties.