An ice cold served story

Exclusief voor horeca. Samenwerken?

Neem contact met ons op

Since 2021

Uniek, handcrafted en duurzaam. Een kwalitatief goede fles likeur, heerlijk zacht van smaak, met zorg en duurzaam geproduceerd.
Arancello heeft een levendige smaak en kleur verkregen uit natuurlijk product zonder synthetische toevoegingen.

Heerlijk in de vorm van een cocktail, mixdrank of gewoon puur in de vorm van een borrel.
Weten hoe je dit het best kunt serveren? Bekijk ook de recepten op onze site eens voor inspiratie!

Ons verhaal

H&H Arancello is ontstaan uit een passie voor gastronomie en horeca.
Twee jaar geleden zijn we begonnen met het maken van Arancello, in eerste instantie voor vrienden en familie. Op veler verzoek is het idee gekomen om dit uit te rollen richting de horeca. Omdat we beide al jaren in de horeca werken, hebben we een goede kijk op de vraag en aanbod.
Met de Arancello willen we een beleving aanbieden. Een multi inzetbaar drankje, in de vorm van een cocktail, mixdrank of gewoon puur in de vorm van een borrel. Samen met ons botanicals concept, waarvoor we ook de garnering en de presentatie leveren, biedt dit een complete beleving voor de gast!

Lees ons verhaal

Proef de sfeer

Duurzame Arancello

Alles wat wij doen is met het oog op duurzaamheid. Bij H&H zijn wij van mening dat wie goed doet, goed ontmoet. Onze Arancello wordt volledig met de hand geproduceerd met het gebruik van biologische onbespoten Sinaasappels. Niets word weggegooid, van de schillen word de likeur gemaakt en van de overgebleven sinaasappels maken wij onze botanicals.

Exclusiviteit

Bij het oprichten van H&H Arancello is bepaald dat onze producten exclusiviteit moeten uitstralen en exclusief moeten blijven. Wij leveren enkel aan kwalitatieve restaurants, bars en groothandels. Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Ben jij horecaondernemer en focus jij op kwaliteit, duurzaamheid en wil jij exclusiviteit aan je gasten bieden? Dan is deze Arancello een perfecte toevoeging aan jouw assortiment! Neem bij interesse contact met ons op.

Bekijk onze locaties

Blijf op de hoogte van ons avontuur

    ยฉ 2021 H&H Arancello